China Turboturbocompressor fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Richard Gan

Telefoonnummer : 86-510 81819679

Free call
Tonglint Turbo Technologies Co., Ltd.

Betrouwbare Leverancier van Turbocompressor en Turbodelen

 

 

  • Tonglint Turbo Technologies Co., Ltd.
  • Tonglint Turbo Technologies Co., Ltd.
  • Tonglint Turbo Technologies Co., Ltd.
  • Tonglint Turbo Technologies Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken: TONGLINT Aantal werknemers: 51~200
Jaarlijkse omzet: >1000000 Opgericht Jaar: 1999
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

TONGLINT is bezig geweest met productie en verkoop van turbocompressorproducten sinds 1999. De fabriek wordt gevestigd in de economisch ontwikkelde stad Wuxi, dichtbij Shanghai, dat een beroemde industriële van de productiebasis en toerist stad in het oosten van China is.

Aangezien merk, TONGLINT-vervaardiging en leveringsturbocompressoren en diverse turbocompressorvervangstukken voor de internationale automobieltoebehorenmarkt goed-ken.

TONGLINT het turbosysteem van de productenlevering bestaat uit een reeks van professionele fabrieken, met inbegrip van vormfabriek, gietende fabriek, de fabriek van het compressorwiel, de fabriek van het turbinewiel, de fabriek van het duwlager, de fabriek van de duwkraag, halsblokfabriek, zuigerveerfabriek, de fabriek van de lagerhuisvesting, de fabriek van de turbinehuisvesting, de fabriek van de compressorhuisvesting, actuator fabriek, elektromagnetische actuator fabriek, volledige turbocompressor & CHRA-fabriek, enz.

De volledige turbocompressor & CHRA-de fabriek (de Technologieënco., Ltd van Tonglint Turbo), de fabriek van het duwlager (JiaLiXin-Co., Ltd van de Precisiemetallurgie) en de vormfabriek (Wuxi steeg Schurend Co., Ltd) worden aangesloten aan TONGLINT Company. De fabriek behandelt 12.000 vierkante meters en bezit 130 werknemers. De andere fabrieken worden of geïnvesteerd langs of met TONGLINT samengewerkt. De internationale marketing en de naverkoopdienst zijn in de last van Tonglint-de Industrieënco., Ltd.

TONGLINT voorziet klanten van honderden types van internationale marktgerichte turbocompressoren en vervangstukken, met inbegrip van standaarddelen en niet genormaliseerde delen. TONGLINT kan een verscheidenheid van turbodelen en volledige turbocompressoren volgens de steekproeven of de tekeningen van klanten ontwikkelen, en ook de juridische OE-douanediensten aanbieden.

Met decennia van de ontwikkeling van jaren, heeft TONGLINT een groep klanten van globale turbocompressor en toebehorenmarkt, met inbegrip van fabrikanten, herstellende fabrieken, reparatiewerkplaatsen, groothandelaars etc. bereikt. De klanten strekken zich van de V.S., Canada, Peru, Argentinië, Mexico, Colombia, Frankrijk, Spanje, Turkije, Rusland, de Oekraïne, Roemenië, Polen, Tsjechische Republiek, Zuid-Afrika, Egypte, Sri Lanka, Ethiopië, India, Maleisië, Thailand, Singapore, de Filippijnen en andere landen en gebieden uit.

TONGLINT hangt altijd zijn bedrijfsconcept aan: Integriteitsbeheer, Kwaliteit eerst, de Professionele Diensten, en Win-win Samenwerking, om gemeenschappelijke vooruitgang en ontwikkeling met zijn klanten te boeken.

 


Onze Voordelen

1. Levering van divers van Turbotoebehoren en de Dienstdelen

TONGLINT heeft duwlagers sinds 1999, en het assembleren volledige turbocompressoren sinds 2007 veroorzaakt. Het is gespecialiseerd in het aanbieden van kwaliteit turbobelangrijkste onderdelen en de dienstdelen. Tonglint kan diverse soorten standaarddelen verstrekken, en ook niet genormaliseerde delen aanpassen voor klanten.

2. Sterk Vermogen van Productontwikkeling

Om een nieuwe turbo overeenkomstig de OE-norm te ontwikkelen, opent de eerste en belangrijkste stap een kwaliteit en een duurzame het bewerken vorm. TONLING de vormfabriek werd opgericht in 2005. Het heeft een verscheidenheid van vormen van turbinehuisvesting, compressorhuisvesting en lagerhuisvesting voor binnenlandse turbocompressorfabrikanten ontwikkeld. TONGLINT heeft een sterker ontwikkelingsvermogen, en zijn producten hebben betrouwbaardere kwaliteit.

3. Overvloedige Verscheidenheid van Producten

TONGLINT heeft de meest professionele het lagerfabriek van de turbocompressorduw, thuis met het hoogste marktaandeel. TONGLINT de vormfabriek heeft heel wat het bewerken voor turbocompressorfabrieken tijdens deze 10 jaar ontwikkeld. TONGLINT de turbocompressor & CHRA-de fabriek kunnen de meerderheidsmodellen van turbocompressoren leveren die in China is ontwikkeld, dat het voor klanten gemakkelijk maakt te onderzoeken en te kopen.

4. Rijke Ervaring

TONGLINT heeft de ervaring van 20 jaar in duwlager productie en andere turbovervangstukken coproducerend, de ervaring van 12 jaar in turbocompressorvorm het produceren, de ervaring van 11 jaar in het volledige assembleren van turbo & CHRA-en de ervaring van meer dan 10 jaar in internationale marketing en de dienst. Met dergelijke rijke en succesvolle ervaring, kan TONGLINT meer professionele dienst en producten aan klanten aanbieden.
5. Geloofwaardige Kwaliteit

De kwaliteit is het leven van een onderneming. TONGLINT besteedt zo veel aandacht aan productkwaliteit zoals de klanten. Het begaat geen bedriegt, geen tweede kwaliteit en geen inferieure materialen! De stabiele en constant verhoogde aantallen klanten in de wereldmarkt is het beste bewijs van de kwaliteit en de reputatie van TONGLINT.

6. Integriteitsbeheer

TONGLINT de zakelijke activiteiten hebben constant regelnaleving, wettigheid, eerlijkheid, betrouwbaarheid aangehangen. TONGLINT is de oorzaak van zijn eigen producten en zal de belangen van klanten in de belangrijkste positie handhaven. TONGLINT is de beste partner voor te vertrouwen op klanten en de lange termijn werkt samen met.


Voor nadere informatie, gelieve te voelen vrij om Tonglint-verkoop te contacteren. Wij zijn geëngageerd aan het leveren van de beste producten en de dienst van alle tijden aan u.

Geschiedenis

China Tonglint Turbo Technologies Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

In 1999, werd onze eerste fabriek van het duwlager (van de Precisiemachines van Wuxi JiaLiXin Co., Ltd) opgericht. JiaLiXin is bezig geweest met lagers van de verwerkings de turboduw en precisiedelen van het materiaal van de poedermetallurgie. Het speelt altijd de hoofdrol in China sinds 1999 tot nu. Met de uitvoerigste waaier en het hoogste marktaandeel van het duwlager thuis, hebben wij de zakelijke relaties met bijna alle binnenlandse turbocompressorbedrijven en turbocompressorexporteurs. 


In 2007, om allerlei turboproducten over de hele wereld uit te voeren en de globale klanten te dienen veel beter, Tonglint-werd de Industrieënco., Ltd opgericht. Chef- Richard Gan heeft ook in verscheidene factoies geïnvesteerd die de producten van grote kwaliteit verwerkten. Tijdens deze jaren, heeft Tonglint reeds heel wat ervaring in R&D, productie en verkoop, geaccumuleerd en één van de belangrijkste leveranciers en de exporteurs van turbocompressorproducten in China geworden.


In 2009, begonnen wij aan het ontwikkelen van turbocompressoren te wijden. Dan investeerde Tonglint geld in Wuxi Gestegen Schurend Co., Ltd, en kreeg 49%-voorraad. Het is hoofdzakelijk bezig geweest met het ontwikkelen van het bewerken van lagerhuisvesting, turbinehuisvesting, compressorhuisvesting en andere afgietsels.


In 2013, Turbo de Technologieënco. van Tonglint, werd Ltd opgericht. wegens de snelle ontwikkeling en de verhoging van markt investeerde de behoefte, Tonglint heel wat fondsen om verscheidene nieuwe workshops voor de vervangstukken te ontwikkelen. Om de levering te maken volledig ketenen, is de fabrieken, die op outskirt van stad in het verleden waren, bewogen samen op ons eigen fabrieksgebied. En de nieuwe lopende band voor turbocompressoren en patronen heeft een jaarlijkse output bij 30000 PCs.


Gebaseerd op de rijken veroorzakend ervaring en ontwikkelt vermogen van onze professionele manufactories tijdens deze 20 jaar, kan Tonglint turboproducten met geloofwaardige kwaliteit, concurrerende prijzen en de goede diensten aan cliënten over de hele wereld aanbieden.

Dienst

De Tonglint One-Stop Dienst

- De dienst vóór verkoop -- Bedrijf interne opleiding voor personeel
Zorgvuldige Aanpassing: Het Tonglintpersoneel zal een interne opleiding zich concentreert op de de personeelsontwikkeling en carrière planning hebben, wanneer wij een lid van Tonglint worden. De Tonglintverkoop kan klanten van de uitvoerigste, economische en geschikte oplossingen voorzien, om hun echte eisen hoogstens te ontmoeten. 


- De dienst in verkoop -- Communicatie met klanten
Goede Voorbereiding: De Tonglintverkoop zal een diepe bespreking met klanten, over marktservey, productspecificatie en technisch advies hebben. Dan kunnen wij meer over elkaar leren, en volledig het verzoek van klanten begrijpen.


- De dienst na verkoop -- Inspectie & Onderhoud
Het doel van onze naverkoopdienst: Om ons beste te doen de vraag van klanten ontmoeten.
Het doel van onze naverkoopdienst: Klant eerst, primordiale de dienst
 


Tonglint zal altijd klanten over de hele wereld, respecteren en zal wijden zich aan het voorzien van klanten van producten van geloofwaardige kwaliteit, concurrerende prijzen en de goede dienst.

Ons Team

Tonglint heeft zijn eigen professionele verkoop en technisch team, en kan klanten de beste producten, de goede technische ondersteuning en de correcte naverkoopdienst aanbieden.

China Tonglint Turbo Technologies Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Bedrijfstructuur

Naam Ondernemingsaard Verantwoordelijkheid Nr van Werknemer Verhouding Certificatie
Co. van de Precisiemachines van Wuxijialixin, Ltd. Fabrikant Duwlager en andere vervangstukken 80 De Firma van de Tonglintfamilie ISO9001: 2000
ISO/TS16949
Co. van de Tonglintindustrieën, Ltd. Handel Ontwikkel en dien Wereldmarkt 10 Tonglint100% Voorraad — —
Wuxi steeg Schurend Co., Ltd. Fabrikant Ontwikkel vorm van lagerhuisvesting, turbinehuisvesting, compressorhuisvesting, enz. 20 Tonglint49% Voorraad — —
Co. van Tonglint Turbotechnologieën, Ltd.  Fabrikant Turbocompressor en Patroon 20 Tonglint100% Voorraad — —
  • Johnson

  • Adrianary K. Garcia

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in